Tijdens een 3.5 uur durende masterclass krijg je uitleg over de herkomst van onze chocolade en hoe je ermee kan werken. Je leert van begin tot eind hoe bonbons worden gemaakt.
Zo weet je na afloop bijvoorbeeld wat het tempereren van chocolade inhoudt.
Daarnaast mag je verschillende soorten chocolade en diverse smaken bonbons proeven.
Iedere deelnemer maakt 24 bonbons met twee vullingen naar keuze. Wij zorgen ervoor dat deze vullingen op de dag van de masterclass voor jou klaarliggen.
Je gaat je eigen bonbons ontwerpen en vervolgens zelf chocolade gieten met professioneel materiaal (Selmi). Geen zorgen: alles gebeurt onder de begeleiding van Lindy.
Doordat we met maximaal 8 personen per keer werken, is er alle tijd om ontspannen te werken en veel aandacht voor individuele vragen en toelichting.
Een goede bonbon is geheimzinnig en onweerstaanbaar lekker. Bij ons leer je alle tips en tricks die je nodig hebt om het geheim te ontrafelen. Het eindresultaat van onze masterclass is een prachtig verpakt doosje gevuld met de door jou gecreëerde bonbons!