Warning: file_put_contents(/home/proeverijagenda/public_html/wp-content/cache/wpo-minify/1685309771/assets/wpo-minify-header-762ded33.min.css.json): Failed to open stream: Disk quota exceeded in /home/proeverijagenda/public_html/wp-content/plugins/wp-optimize/minify/class-wp-optimize-minify-print.php on line 148

Warning: chmod(): No such file or directory in /home/proeverijagenda/public_html/wp-content/plugins/wp-optimize/minify/class-wp-optimize-minify-cache-functions.php on line 23
13346737

whiskyproeverij een ontdekking

De basis voor het leren proeven, door je bewuster te laten proeven ervaar je smaak en geur nog meer waar door je tonen van smaak en geur gaat herken. Zo bouw je, je kennis op van het beter leren proeven.

TOEVOEGEN AAN KALENDER

Aanmelden:

  • Kies datum:
Hoeveelheid:

U heeft al eens whisky gedronken

Whisky, whiskey, whiskie, single malt, blended, grain, Bourbon en Rye. Schots, Iers, Amerikaans, Japans, ja zelfs Taiwanees en Nederlands! Het is om het even want het is allemaal whisky. Het is wereldwijd het meest gedronken distillaat en momenteel razend populair.

Wij nemen u mee op een whisky wereldreis. Tijdens een bijna 2 uur durende sessie proeft u 6 verschillende stijlen whisky uit 5 verschillende landen. Uiteraard gaan de whisk(e)y’s vergezeld van begeleidende hapjes en genoeg informatie om u op weg te helpen in uw eigen verdere ontdekking van dit heerlijke distillaat.

Komt allen en dompel je onder in de wereld die whisky heet!

en dat smaakt naar meer. Graag brengen wij u in contact met een mooi breed spectrum aan smaken en stijlen tijdens een bijna twee uur durend proeverij. Wij schenken u 6 whisk(e)y’s uit 5 landen met daarbij net zoveel informatie als u aankan over ‘s werelds meest gedronken distillaat. Uiteraard gaat de proeverij met bijpassende hapje

160 single malts, blends, bourbon en rye

 

Wij delen graag onze kennis van en enthousiasme voor dit prachtige product. Stap gerust een keer binnen en laat het u allemaal smaken. ZILT’s gastheer of gastvrouw van dienst weet bij elke voorkeur of wens een bijpassende whisky van de plank te pakken.

We nemen graag uitgebreid de tijd om u te laten proeven en u goed te informeren. Zo kunt u uit ons grote whisky-aanbod altijd de beste, lekkerste of meest bijzondere keuze maken.

Als liefhebber kan je ook terecht voor de uitgebreide proefsessie. In twee uur laten we u kennismaken met diverse stijlen en smaken. Aan de hand van zes verschillende whisky’s vertellen wij u met smaak over de geschiedenis, productieprocessen, wetgeving en nog veel meer over deze fascinerende drank.

Uiteraard laten we de whisky vergezeld gaan met diverse bijbehorende, soms contrasterende en soms complimenterende hapjes. Gewoon genieten van al het moois, of een inkijkje in de hogere whiskyleer – alles naar uw wens.

  • Je dient vooraf je proeverijTicket te boeken voor deze Whiskyproeverij een ontdeking
  • Maximaal beschikbare plaatsen voor deze proeverij is 10 personen
  • Alleen toegankelekingijk voor personen vanaf 18 jaar en ouder (wij zullen hier op controleren)
  • De bevestiging krijgt via E-mail van ons na reservering en betaling via de webshop (dit is je toegangsbewijs)
  • Bij onvoldoende deelnemers houden we het recht om deze proeverij te annuleren.
  • Voucher vragen we je af te geven bij binnenkomst
  • Aanbieding is exclusief andere drankjes
  • We volgen de richtlijnen van het RIVM

Was een mooie en persoonlijke ervaring

Was een mooie en persoonlijke ervaring. Met mooie ervaren mensen die liefde voor hun vak uitstralen.

Date of experience: January 06, 2023

Goede uitleg heel ontspannen sfeer

Goede uitleg heel ontspannen sfeer, ZEKER voor herhaling te doen, er staan nog 154 wiskey te wachten☺️☺️

Date of experience: November 26, 2022

Café Zilt
Zeedijk 49
1012 AR Amsterdam

Zilt-whisky-cafe- whiskyproevrij-ProeverijAgenda-